Prenatale Coaching

PRENATALE COACHING

'Het wonderlijke van deze tijd zit nog altijd in je'

Herken je dit?
  o   Wil je naar de oorsprong van je leven kijken en kernthema’s transformeren?
  o   Wil je inzicht in hoe de prenatale tijd jou beïnvloedt, ook al ben je volwassen?
  o   Ben je zwanger en wil je naar je eigen geboortethema’s kijken?
  o   Heb je last van een postnatale depressie?
  o   Heb je een nasleep van je bevalling die niet verwerkt is?
  o   Wil je je bewust voorbereiden op je zwangerschap of bevalling?

Blokkades
Tijdens onze conceptie, zwangerschap en geboorte ontstaan blokkades, omdat het kind in de buik al bewustzijn heeft. Deze belemmeringen groeien in onze cellen met ons mee tot in ons volwassen leven. Ook al is het cognitieve brein nog niet ontwikkeld, de foetus heeft al bewustzijn. Alles wat de moeder ervaart, ervaart de kleine foetus ook. De cellen groeien in de energie van de moeder. Als zij het psychisch zwaar heeft, er geen goede partnerrelatie is, ze slecht eet, rookt of drinkt…, dan kunnen er blokkades bij de foetus ontstaan.

Basis van je psyche
Het kan ook zijn dat je je niet welkom voelt bij haar, je nog net niet gelegen komt. In deze energie groeien je botten, je organen, je breinen en zenuwstelsel, wat de basis vormt van je psyche, het gevoel van je latere Ik. Dit wordt in deze prille tijd al vormgegeven. Het is zo belangrijk dat we met bewustzijn omgaan met het groeide kindje. Voelbare ouderliefde is in deze fase ook al essentieel.

Wat heb je toen ervaren?
In een sessie gaan we op onderzoek naar onze onbewust opgeslagen ervaringen van deze prille prenatale tijd. Deze ervaringen liggen in je cellen opgeslagen omdat er toen nog geen cognitief vermogen beschikbaar was. We gaan ontdekken of je de effecten ervan herkent in je leven van nu.

Je leven nu
We kijken naar het thema wat je nu tegenkomt in je leven en de mogelijke oorsprong ervan in je prenatale ervaringen. Doordat je de ervaringen gaat doorvoelen, kan er juist in de oorsprong van een diep levensthema een verandering ontstaan. Dat vind ik zo boeiend aan dit prenatale werk… Alles wat hier ervaren is, werkt door in wat erna is ontstaan. Onze de emoties, overtuigingen en gedragingen komen uit deze prille ervaringen voort.

Klik hier voor meer informatie

Heb je interesse in een sessie, wil je kennismaken of heb je vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Mijn contactgegevens vind je op de contactpagina. Klik hier als je voorbeelden van een sessie wilt lezen. 

Een sessie duurt ongeveer 2 uur.
De kosten zijn € 95,-

Liefs,

Mariska

'Het wonderlijke van deze tijd zit nog altijd in je’