Auteur > Lezersreacties

Lezersreacties ‘VERSTRIKT in Familiepatronen’

Lees hier de enthousiaste reacties van lezers… 

  • ‘Neeee, niet stoppen’, dacht ik toen ik de laatste regels van je boek las. Ik wil meer, ik wil erbij zijn, ik wil het voelen. Wanneer het verhaal in een boek me grijpt is het altijd alsof ik er een beetje woon. Dat had ik ook met jouw boek.
    Ik heb me gesteund gevoeld, herkenning, erkenning en bevestiging gevonden. Dankjewel voor je kwetsbare verhaal. Schrijven en delen over dit onderwerp is namelijk niet vanzelfsprekend. Dankjewel dat jij jouw kop boven het maaiveld uit durft te steken en jouw kleuren de wereld in straalt. Ik heb de boodschap gevoeld en neem het mee mijn wereld in. 
  • Ik vond het geweldig om te lezen. Er zijn veel herkenbare dingen in voorgekomen. Het blijft hangen en zet mijn gedachten aan het werk om situaties van mezelf en mijn familie een plek te kunnen geven. Dankjewel, dit was meer dan een boek. 
  • Je boek is uit!!! Waaw! Zo herkenbaar. Alsof het over mij gaat. Waarschijnlijk zullen veel mensen dat denken omdat er voor veel mensen herkenbare elementen in zullen staan. Supermakkelijk leesbaar en toch zo diepgaand. Prachtig. Dank je wel. 
  • Toen ik begon, dacht ik eerst, het is een eenvoudig verhaal, maar dat is natuurlijk met een doel. Dat het voor een breed publiek toegankelijk is. Komt bij dat ik op de hoogte ben van de theoretische achtergrond. Maar al snel ging het me meer boeien en werd het verhaal ook complexer en écht goed bedacht. Een heuse plot, zal ik maar zeggen. Waarbij je in staat bent om denken, voelen (emotioneel en in het lijf) heel duidelijk te benoemen. Het zoveel aandacht geeft dat je als lezer ook begrijpt hoe belangrijk het is om daar opmerkzaam op te zijn. We negeren dat vaak een leven lang tot we met de neus op de feiten worden gedrukt. Steffie is een fantastisch voorbeeld voor elke vrouw die moeder is of moeder wil worden. Een prachtig boek, Mariska! Dank je wel ervoor en nogmaals gefeliciteerd. Ik ga het zeker aanraden aan mensen in mijn omgeving voor wie het van toepassing is. 

Lees verder